Únor 2012

Pozastavení kvůli lyžáku

19. února 2012 v 20:34 | Lilith
Ahoj Úžasný
Omlouvám se za hodně dlouhou neaktivitu, ale minulý týden jsme měli prázdniny a zítra jedu na lyžák a naší potrhlí učitelé nás proto mučili se zkoušením do konce (horší než před vysvědčením)... (+ jsem ještě plesovala :D)
Jak jsem právě řekla, zítra jedu na lyžařský kurz a protože jsem vůbec neměla čas, tak nemám připravené ani žádné články do předu.
Omlouvám se,
uvidíme jako to bude vypadat s mým časem za týden...
Mějte se hezky
Lilith :)

Robert Pattinson: Spal jsem se spoustou žhavých hereček

12. února 2012 v 17:57 | Lilith |  News
Přítel Kristen Stewart samozřejmě mluví o své roli ve filmu Miláček, jejíž natáčení si nadmíru užíval...
Robert přiznává, že když dostal do ruky scénář ke své roli Georgese Duroye ve filmu Bel Ami, ani na chvíli nezalitoval, že na natáčení tohoto filmu kývl. "V tomhle snímku hraje tolik žhavých hereček, Christina Ricci, Uma Thurman a Kristen Scott Thomas... A já spím se všemi," usmívá se herec.

"Film je založený na Georgesově chování. On najednou zjistí, že většina žen, které potká, má o něj obrovský zájem. Se všemi si něco začne a těmi aférkami je postupně ničí. Vlastně se chová jako pitomec," rozebírá Rob svou roli a připouští, že bylo příjemné zahrát si protiklad upíra Edwarda Cullena ze ságy Twilight, který se za všech okolností chová podle zásad slušného chování.

Whitney Hudson - Could I have this kiss forever (Bella and Edward)

12. února 2012 v 17:39 | Lilith |  News
Bohužel včera v sobotu dne 11. února 2012 zemřela zpěvačka Whitney Houston ve věku 48 let. V posledních letech se potýkala se závislosti na drogách. Důvod jejího úmrti, je ale neznámý.
Já osobně si jí budu pamatovat hlavně díky písničkám, jako jsou I will always love you a When you believe.
Vám zde přináším video Belly a Edwarda za doprovodu písničky Could I have this kiss forever.

Breaking Dawn Part 2 - official logo

9. února 2012 v 9:10 | Lilith |  News
A máme zde první oficiální kus k 2. části Rozbřesku! Mrkající

imagebam.com

REKLAMA

8. února 2012 v 17:22 | Lilith

Lidé jsou pořád stejní... Smějící se
Takže, když máte tu potřebu psát mi na blog reklamy, piště ji sem pod článek. Když bude tady, tak zajdu na Váš blog, dám Vám hlas atd. Pod jinými články bude Váš komentář smazán a ignorován.


Snow White and the Huntsman

8. února 2012 v 16:50 | Lilith |  FILMY S KRISTEN
Kristen Stewart v hlavní roli ve filmu Sněhurka a lovec.
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Robert Pattinson In 'Bel Ami'

8. února 2012 v 16:43 | Lilith |  Videoklipy
Prý další 'oficální' trailer k filmu Bel Ami.
Po pravdě, dle mně to oficiální upoutávka není, ale vypadá to v skutku úžasně :D Po tom videu jsem si řekla: Wow, to vyzerá dobre...:D ( a cítila jsem to samo, co jsem cítila, když jsem viděla trailer ke ,,Králové řeči'' a nakonec se z toho vyklubal OSCAROVEC se vším všudy... tak uvidíme, jak si povede Bel Ami.)

Filmografie Billyho

8. února 2012 v 14:10 | Lilith
1990 - Odvážný snílek ... (Daredreamer)
1991 - To Cross the Rubicon
1994 - Správná pětka ... (Party of Five)
1996 - Marshallův zákon ... (Marshal Low) | Monk
- Gone in the Night | Rob Kinney
- The Ultimate Lie
1998 - Hranice možností ... (Without Limits) | Kenny Moore

Untraceable

5. února 2012 v 11:56 | Lilith |  Filmy s Billym
Ve filmu Smrt on-line si opět zahrál 'policistu', přesněji policejního detektiva Boxe.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

• Cam Gigandet

5. února 2012 v 11:39 | Lilith |  Herec
INFO | informace o Camovi Gigandetovi
MOVIE | filmografie Cama
OTHER | co se o něm říká
PHOTOS | photoshoot / papparazzi / movies