Duben 2013

HOSTITEL

29. dubna 2013 v 18:24 | Lilith |  HOSTITEL

INFO » základní informace
............................................................................
OBALY KNÍŽKY » aneb každá země jiná
............................................................................
OBSAZENÍ » seznam herců z filmu
............................................................................
TRAILERY » oficiální upoutávky, spoty
............................................................................
GALERIE » oficiální fotografie, plakáty
............................................................................
SOUNDTRACK » písně z filmu
............................................................................
OTHER » co se jinam nevešlo


Cold Creek Manor

28. dubna 2013 v 16:56 | Lilith |  FILMY S KRISTEN
Film, který vypráví příběh měšt'anské rodiny, která si koupí dům, jejíž bývalý majitel je zrovna vypuštěn z vězení na svobodu a domáhá se toho, co mu dřívě patřilo.

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.com

Kristen Stewart: 'Cold Creek Manor' - Trailer

28. dubna 2013 v 16:48 | Lilith |  OTHER FILMS VIDEA

Ano, vypadá to hodně dobře, ale asi se na to raději nepodívám, nebo alespoň ne sama. ;)

Ubohé rádio

25. dubna 2013 v 19:02 | Lilith |  Citáty Eclipse

Pozoroval plochou černou krabičku, z které do všech stran trčely pokroucené dráty.
...
,,Co jsi s tím provedla?'' zeptal se zděšeně.
,,Nechtělo to ven z palubní desky.''
,,Tak ses rozhodla, že tomu dáš co proto?''
,,Víš, jak jsem nešikovná s nářadím. Nepoškodila jsem to schválně.''
Zavrtěl hlavou, v obličeji masku předstírané tragédie. ,,Tys to ubohé stereo zabila.''



The Rover (2013)

22. dubna 2013 v 19:21 | Lilith |  FILMY S ROBEM
Po boku Guye Pearce si zahraje Robert Pattinson ve filmu The Rover.
imagebam.com

Filmografie Noot

21. dubna 2013 v 18:24 | Lilith |  Filmografie
1998 - Jednotka zpětného nasazení ... (Cold Squad) | Cindy (S)
2001 - Vzhůru nohama ... (Head Over Heels) | dívka z CK
2007 - Kaya | líbající se dívka (S)
2009 - Twilight sága: Nový měsíc ... (New Moon)| Heidi
2011 - ... Special Things to Do | Cat Cedar
2012 - ... Scruples | Melanie Adams
- Profesionální lháři ... (House of Lies) | supermodelka (S)

- nikdy se neopakující návštěnost -

21. dubna 2013 v 18:24 | Lilith

Zapomněla jsem Vám poděkovat. Usmívající se
Vím, že těmhle věcem nejde moc věřit, ale stejně...
Stalo se to na První Svátek Vánoční a pro mě to byl nádherný dárek.
Děkuji!

- připomínám o kontrole affs -